Üzleti Póker klub

A póker nem a szerencse, hanem a stratégia és a döntések játéka. Pont, mint egy vállalkozás vezetésénél. Hiába sütik rá egy sikeres vállalkozóra, hogy “Na persze, jókor volt jó helyen” – vagyis “csak szerencséje volt” – érdekes módon, nem mások voltak ott helyette azon a jó helyen, jókor. Azt ugyebár senki nem veszi észre, hogy a sikert akár évtizednyi kemény munka előzte meg, és nem derült égből villámcsapásként érkezett, sült galamb formájában!

A pókerben is érvényes ez: a dollármilliomos pókerjátékosok mostanában nagyon felkapott arcok, de azt csak a vájt szemű közönség veszi észre, hogy az első nagyobb sikereket gyakran 5-6 év szorgos munka előzi meg. Mert pókerezni is munka ám! Gondolj csak bele, amikor 12-16 órát kell egy helyben eltöltened, ülve! Aki lefitymálja a pókerteljesítményt, valószínűleg azt sem tudja, miről beszél!

A Sikeres Vállalkozás Üzleti Póker klub, egyedülálló a maga nemében, mert a pókerben nem a játékot, de még csak nem is a hobbit fedezzük fel. Nem az élményre, és nem az efféle pénzszerzésre helyezzük a hangsúlyt.  (Persze, ha kedvet kapsz és kiderül, hogy tehetséged is van a pókerhez, akkor áldásom rá: legyél pókermilliomos (is)! Sőt, akár saját pókertermet is nyithatsz, ha megtetszik ez a légkör :))

A kimondottan vállalkozóknak, döntéshozóknak szervezett, zárt körű – maximum 10 fős – tréningjeinken profi osztók segítségével tanítunk meg a póker alapjaira, majd a második napon a póker segítségével megmutatjuk, hogyan áll összefüggésben a személyiséged, a pókerjátékod, és a vállalkozásod vezetése. (Értelem szerűen, a Póker Klub tréningek 2 naposak lesznek, általában péntek-szombati napokra időzítve.)

A póker esetünkben  a tudatosodás és a személyiségfejlesztés eszköze. Olyan eszköz, ami kiválóan illik a vállalkozók alapvető személyiségtípusaihoz. A pókerben is szükség van a nagy adag kockázatvállalásra, a stressz fokozott tűrésére, a hideg fejű döntésre, a fizikai állóképességre, a konkurensek figyelésére, a helyzetek sólyomszemű elemzésére. Sőt, szükség van matematikai alapismeretek magas szintű művelésére (fejben!), és az emberi mozgatórugók ismeretére, pszichológiai érzékre.

Nem elég megkülönböztetni az pikk ászt a kör hetestől (póker)! Mint ahogy nem elég megkülönböztetni a beszállítót a viszonteladótól (vállalkozás).

Ha szeretnéd a jövőben kipróbálni az állóképességedet, a mentális képességeidet a pókerben is, és szeretnéd úgy fejleszteni a vállalkozói gondolkodásmódodat, hogy közben még jól is szórakozol, akkor mindenképp iratkozz fel az értesítőre, mert a póker-tréningekről csak e-mailben kommunikálunk.

Feliratkozáshoz kattints ide>>

Kiknek érdemes feliratkozni?

Elsősorban vállalkozóknak – már meglévő vállalkozással rendelkezőknek -, menedzsereknek, döntéshozóknak, felső vezetőknek. Számukra lesz a tréning – amellett, hogy szórakoztató – kiváltképp hasznos is, hiszen számukra fontos tudatosítani a jelenlegi stratégiai gondolkodásmódjukban fellelhető hiányosságokat, és megalapozni a saját fejlődésüket. Jó önfelfedezés, jó tanulság, és kiváló útkeresési módszer lesz a tréning!

De azok számára is érdekes lehet a tréning, akik “csupán” valami olyan új önfejlesztő módszert szeretnének kipróbálni, ami mentes az ezotériától, a misztikumtól, és kizárólag a racionalitásra és a pszichológiára helyezi a hangsúlyt.

Mikről lesz szó az Üzleti Póker klub összejövetelein?

  • Többször szó fog esni a vállalkozás és a póker, gondolkodásmódban megjelenő kapcsolódási pontjairól
  • Szó lesz a stratégiai gondolkodásmódról
  • Szó lesz a tervezésről, célkitűzésről, megvalósításról
  • Szó lesz a “szerencsétlen” esetekről, amikor nyerő helyzetből veszítünk
  • Szó lesz a TILT-ről, és ennek üzleti vonatkozásairól
  • és így tovább.

A pókert szemléltető eszközként fogjuk használni, ezzel elérjük azt, hogy sehol máshol nem tapasztalt élménnyé válik az önfejlesztés. A póker nálunk nem cél, hanem eszköz :).

Emlékeztetőül a feliratkozás  oldal>>

Hamarosan jelentkezünk a következő tréning időpontjával!

Vidi Rita

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.